menusearch
qomlift.com

از کی خدمات آسانسور بگیرم؟

۱۴۰۲/۷/۱۸ سه شنبه
(0)
(0)
از کی خدمات آسانسور بگیرم؟
از کی خدمات آسانسور بگیرم؟

از کی خدمات آسانسور بگیرم؟

سرویس و نگهداری آسانسور

آسانسور وسیله ای است با قطعات مکانیکی و الکترونیکی متعدد که هر کدام از این قطعات به تنهایی می‌تواند جان استفاده کنندگان خود را به خطر بیندازد. آسانسور برای کارایی بهتر و رسیدن به عمر مفید خود نیاز به یک تیم سرویس دهنده متخصص دارد که با سرویس و نگهداری دوره ای (ماهانه ) طبق چک لیست خود، آن را در حالت ایمن نگاه دارند. تمرکز این شرکت بر ارتقاء روز افزون کیفیت سرویس و نگهداری و تعمیر و نگهداری آسانسور همچنین کاهش تعرفه های این نوع خدمات است.

مزایا و نکات مربوط به سرویس و نگهداری آسانسور

  • سرویس آسانسور در فواصل زمانی مشخص
  •  استهلاک کمتر قطعات آسانسور
  •  بازسازی و تعویض قطعات در فاصله زمانی بیشتر
  •  استفاده از بیمه استفاده کنندگان آسانسور در هنگام بروز حادثه
  •  عدم توقف اضطراری آسانسور به علت خرابی
  •  رفع خرابی های آسانسور به صورت رایگان
  •  امنیت و راحتی استفاده کنندگان از آسانسور

سرویس و نگهداری آسانسور عبارتست از بازیینی کلی قطعات نصب شده و نظارت مستمر بر عملکرد کلی سیستم پس از نصب آسانسور، بطور کلی هیچ سیستم یا مکانیزمی وجود ندارد که نیازمند سرویس و نگهداری و بازبینی دوره ای نباشد به ویژه سیستمهایی که ایمنی آنها نقش اساسی در عملکرد کلی سیستم ایفا می‌نماید و خرابی آنها باعث خطرات احتمالی جانی می‌گردد. از اینرو اهمیت سرویس و نگهداری آسانسور کمتر از اهمیت نصب آسانسور نبوده و یک آسانسور صرفنظر از نوع آن و شرکت سازنده آن، می‌بایست بطور منظم و حداقل ماهانه یک بار توسط شخص یا اشخاص متخصص تحت بازرسی منظم قرار گیرد.

سرویس و نگهداری آسانسور را از لحاظ توجیه پذیری اقتصادی نیز می‌توان بررسی نمود. بطور کلی بدیهی است اگر قطعه یا قطعاتی در شرف خرابی یا آستانه فرسودگی قرار بگیرند در صورتیکه به موقع تعویض یا تعمیر نگردند احتمالا باعث اختلال در عملکرد قطعات دیگر نیز خواهند بود، و یا ممکن است خرابی آنها صدمات جبران ناپذیری به کل سیستم وارد نماید. حتی وقوع خطرات جانی در بدترین حالت ممکن است. فرض کنید طنابهای فولادی (wire ropes) آسانسور یا همان سیم بکسل آسانسور در آستانه فرسودگی قرار گرفته است. این فرسودگی و یا خوردگی سیم بکسلها باعث خوردگی فلکه های کششی موتور و هرزگرد می‌شود بنابراین فلکه های کششی نیز در معرض فرسودگی قرار میگیرند و در حالتیکه ترمز ایمنی آسانسور (پاراشوت) فعال و تنظیم نباشد پارگی سیم بکسل باعث سقوط آسانسور شده و منجر به آسیب های جبران ناپذیر جانی و مالی خواهد بود.

بنابر مطالب فوق از لحاظ توجیه پذیری اقتصادی و از لحاظ ایمنی و منطقی یک آسانسور صرف نظر از نوع و شرکت سازنده میبایست بطور منظم و حداقل ماهانه یک بار توسط شرکتهای دارای صلاحیت، تحت بازرسی منظم قرار گیرد.

 

 

 

 

 

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر